Izdelava lesenih stopnic in ograj po naročilu

Stopnice že dolgo niso več samo pripomoček za premagovanje višine iz enega nadstropja v drugo, so tudi okras v prostoru, zato je prava izbira stopnic zelo pomembna. V kombinaicji s parketom postaneta nepogrešljiv element vsakega doma, obogatita prostor in mu pripišeta posebno noto.

V podjetju Šiles že več kot 50 let izdelujemo različne stopnice in ograje iz vseh drevesnih vrst. Glede na želje kupca in glede na prostor izdelamo načrt stopnic in poiščemo optimalno rešitev.

Izdelujemo vse vrste stopnic, od preprostih ravnih do zavitih in spiralnih stopnic. Končna obdelava stopnic in ograje je odvisna od kupčeve želje, lahko je lakirano, oljeno, beljeno, luženo, barvano, krtačeno. Vsi elementi so izdelani iz masivnega lesa, ki je predhodno pravilno osušen in klimatiziran.

Z lesom lahko

Lahko izdelamo stopnice samo s pohodno ploskvijo ali pa klasične s čelom, ki pa ni nujno leseno – lahko je npr. iz stekla, keramike... Stopnice so lahko izdelane s previsom ali brez previsa. Po želji kupca lahko v stopnišče vgradimo tudi LED osvetlitev.