Mnenja strank

Na področju parketarstva nas odlikuje že več kot 50 let dolga tradicija, profesionalen pristop in pa strast, ki jo gojimo do lesa.

01.02.2022
Jessica in Omar

S končnim delom smo zadovoljni in se vam zahvaljujemo za spoštovanje dogovorjenih pogojev.

17.06.2021
Monika in Paolo, Trst

Naše novo stanovanje s pogledom na Canal Grande v Trstu je del zgodovinsko pomembne zgradbe, ki je spomeniško zavarovana. Izbira notranje opreme je bila temu primerna. Izbrali smo podjetje Šiles, ki so nam vgradili parket odlične kakovosti, primeren prostoru in zgradbi. Spretnost in izkušnje mojstrov so se pokazale v detajlih, parket ribja kost doda prostoru edinstveno lepoto. Ni zanemarljivo tudi dejstvo, da so nam ponudili različne možnosti izvedbe, pomagali z nasveti pri izbiri ter bili na voljo za vsa vprašanja v celotnem obdobju prenove.

20.05.2021
Saša Matijević, Šmartno pri Litiji

Bi se vam zahvalil za strokovno delo in prijaznost. Posebej bi pa pohvalil obe ekipi, ki sta delali pri nas, navdušili so nas s prijaznostjo, strokovnostjo, čistostjo (nikjer se ni poznalo, da se parket polaga).

14.04.2021
Jan, Nova Gorica

Zadovoljni smo z opravljenim delom. Pohvala fantom za delo in vam za ogranizacijo - kar smo se zmenili je držalo! 

 

18.01.2021
Caris, Trst

Hvala za pozorno in skrbno opravljeno delo.

03.10.2020
Sciuto, Visogliano

Po enem letu bivanja v hiši smo zelo zadovoljni z vašim delom in ne bi mogli narediti boljše izbire!

26.08.2020
Lippolis Luciano, Trst

Ob tej priložnosti se vam zahvaljujem za odlično organizacijo dela in kakovost zaključenih del.

15.06.2020
Alessandro Persiani, Aurisina

Hotel sem vam čestitati za izdelavo stopnišča in parketa. Če je bila prva hiša lepa, je bila ta še lepša! ČUDOVITO !! ČESTITKE !!

24.03.2020
Romana, Preddvor

Šiles podjetje sem odkrila po naključju in to potem, ko sem dobila že kar nekaj ponudb od konkurenčnih prodajalcev parketa. Že ob prvem obisku sem vedela, da je to tisto pravo. Surovina za izdelavo njihovih produktov je slovenski hrast, končni izdelek pa potem masiva. Imajo ogromno strokovnega znanja, prav tako pa tudi občutek za estetiko in kakovost, kar ob današnji ponudbi na trgu pride še kako prav. Ker so me prepričali, sem se odločila za njih. Proizvedli, pripeljali in montirali so mi parket, vrata in stopnice. To preprosto morate imeti. Če bi se enkrat delala, bi ponovno izbrala Šiles.