gotovi parketi

V naši ponudbi imamo tudi gotove dvoslojne in troslojne parkete različnih evropskih proizvajalcev. Nudimo tudi polaganje.

Dvoslojni gotovi parket je sestavljen iz vrhnje plasti, ki je iz plemenitega lesa in podloge, ki je lahko vezana plošča ali smreka. Vsi parketi imajo štiri stransko pero in utor. V ponudbi imamo vrhunsko narejene parkete, ki so enostavni za montažo. Zgornja površina je že obdelana, parket je lahko brušen ali krtačen in 7 krat lakiran z laki, ki imajo uv zaščito ali pa oljen, krtačen, barvan, beljen. Pri izdelavi so uporabljeni izključno ekološki materiali. Dobavljivi so v različnih dimenzijah: širina 70-165mm, dolžine 500-2000mm, debelina 10-15 mm. Dvoslojne parkete delimo na tri kakovostne razrede: selekt, natur in rustik. Dvoslojni gotovi parket se lepi na tla po celotni površini. 

Troslojni gotovi parketi so sestavljeni iz vrhnje plasti, ki je iz plemenitega lesa in dveh plasti podloge, ki je lahko masiven les, vezana plošča ali smreka. Vsi parketi imajo štiri stransko pero in utor. V ponudbi imamo vrhunsko narejene parkete, ki so enostavni za montažo. Zgornja površina je že obdelana, parket je lahko brušen ali krtačen in 7 krat lakiran z laki, ki imajo uv zaščito ali pa oljen, krtačen, barvan, beljen. Dobavljivi so v različnih dimenzijah: širine desk 135-192 mm, dolžine 1000-2400mm, debeline od 12 mm do 20 mm. Pri izdelavi so uporabljeni izključno ekološki materiali, parketi imajo tudi certifikat ustreznosti. Tovrstne pode se lepi na tla ali pa se jih postavi plavajoče.