Odkrijte novosti na sejmu Casa Moderna v Udinah!

Največji sejem za moderne domove in notranje oblikovanje - od 30.9. do 8.10.

Ponosno napovedujemo našo udeležbo na Sejmu Casa Moderna v Udinah, ki bo potekal od 30. septembra do 8. oktobra. To je dogodek, ki ga ne smete zamuditi, če ste navdušeni nad sodobnim notranjim oblikovanjem, trendi v opremi za dom ali iščete navdih za prenovo svojega doma.

Sejem Casa Moderna je namenjen vsem ljubiteljem sodobnega oblikovanja, pa naj gre za notranjo opremo, pohištvo, razsvetljavo ali inovativne rešitve za dom. Na sejmu vas čakajo razstavljalci iz vse Evrope, ki predstavljajo najnovejše trende in produkte za ustvarjanje sodobnih in funkcionalnih domov.

Poleg širokega izbora razstavljalcev bodo na voljo tudi predavanja in delavnice z uglednimi oblikovalci in strokovnjaki za notranjo opremo. To je priložnost, da dobite vpogled v najnovejše smernice v svetu oblikovanja, se posvetujete s strokovnjaki in se prepričate, kaj je najboljše za vaš dom.

Ne zamudite te priložnosti za raziskovanje najnovejših inovacij, oblikovalskih smernic ter za nakup izdelkov za prenovo ali opremo svojega doma. Sledite naši spletni strani in se pripravite na obisk Sejma Casa Moderna v Udinah!