PromoArh: Mednarodni sejma sradbeništva, opreme in oblikovanja

Povezovanje inovatorjev, dobaviteljev in strokovnjakov na Hrvaškem v Poreču

Pričakovanje narašča, saj se pripravljamo na zelo pričakovan sejem PromoArh! Od 20. do 22. septembra 2023 bo živahno mesto Poreč na Hrvaškem gostilo ta prestižni mednarodni dogodek v športni dvorani Žatika.

PromoArh se je hitro razširil in postal eden največjih gradbenih sejmov na Hrvaškem, in ta september se vrača, da znova opredeli podobo industrije. Osredotočen na povezovanje domačih in mednarodnih dobaviteljev ter strokovnjakov in navdušencev s področja gradbeništva, sejem obljublja tri dni neprekosljivega mreženja, izmenjave znanja in inovacij.

Kot prvi in edini dogodek te vrste v Istri je PromoArh središče, kjer se srečujejo graditelji, oblikovalci, gradbeni strokovnjaki in ljubitelji dekoracije. Od najsodobnejše opreme do inovativnih oblikovalskih trendov vam ta sejem omogoča raziskovanje najnovejših ponudb in povezovanje s vodilnimi v panogi.

Ne zamudite tega izjemnega dogodka, ki bo oblikoval prihodnost gradbeništva, opreme in oblikovanja. Pridružite se nam v Poreču na PromoArh 2023 in postanite del navdihujoče poti, ki spreminja način, kako gradimo, oblikujemo in ustvarjamo.

Več na: https://www.promoarh.com/